Interimmers inschakelen? Waarom geen maatwerkers?

In een tijd waarin personeelstekort een steeds grotere uitdaging vormt voor bedrijven, biedt Entiris innovatieve oplossingen om dit knelpunt om te zetten in groeimogelijkheden. Als je op zoek bent naar extra hulp in je bedrijf, heb je waarschijnlijk gehoord van twee veelvoorkomende termen: interimmers en maatwerkers. Hoewel deze termen soms door elkaar worden gebruikt, zijn er wel degelijk verschillen tussen deze twee soorten medewerkers. In deze blog leggen we uit wat die verschillen zijn.

Waarom kiezen voor maatwerkers?

Begin je de krapte op de arbeidsmarkt te voelen, en vind je onvoldoende personeel om bepaalde activiteiten uit te voeren? Of heb je een tijdelijke piek aan werk die je moet opvangen?

Waarschijnlijk denk je dan spontaan aan het inzetten van interimmers. Maar misschien is samenwerken met een maatwerkbedrijf als Entiris wel de oplossing voor jouw probleem.

Wat hebben wij jou te bieden aan helpende handen op jouw werkvloer:

  • Een ploeg van gemotiveerde werknemers, met oog voor kwaliteit, voor alle mogelijke handmatige activiteiten.
  • Aansturing hoef je zelf niet te doen: onze medewerkers komen altijd samen met een gekwalificeerde begeleider, die jouw contactpersoon ter plekke is, en die het werk coördineert voor onze ploeg.
  • Steeds een volledige ploeg: wij garanderen vervanging bij afwezigheden.
  • Een correcte prijs, zonder toeslagen en overheadkosten.
 

En heb je zelf onvoldoende plaats om onze maatwerkers op jouw werkvloer te laten werken? Geen probleem, dan kan je nog altijd terecht in één van onze afdelingen. Onze eigen werkvloer omvat immers 56.000 m², waarvan 9.300 m² geconditioneerd is.

In een tijd waarin de krapte op de arbeidsmarkt een toenemende druk legt op bedrijven in diverse sectoren, biedt Entiris een innovatieve oplossing voor het nijpende probleem van personeelstekort. Als een erkend maatwerkbedrijf heeft Entiris zich gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte personeelsoplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook duurzaam en kosteneffectief. Hieronder verkennen we hoe Entiris zich positioneert als de ideale partner voor bedrijven die geconfronteerd worden met uitdagingen op het gebied van personeelsbezetting.

De Uitdaging: Personeelstekort

Veel bedrijven kampen met het dilemma van het vinden van geschikt personeel om pieken in de werklast op te vangen of specifieke taken uit te voeren. Het traditionele antwoord op deze uitdaging is vaak het inzetten van interim-personeel, wat echter gepaard gaat met hoge kosten en een gebrek aan continuïteit en betrokkenheid bij het bedrijf.

De Oplossing: Entiris

Entiris biedt een alternatief dat niet alleen kostenefficiënter is, maar ook meerwaarde creëert voor het bedrijf en zijn stakeholders. Door een team van gemotiveerde en gekwalificeerde maatwerkers te leveren, compleet met professionele begeleiding, garandeert Entiris een hoge kwaliteit van werk, flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit maakt het mogelijk voor bedrijven om zich aan te passen aan fluctuerende behoeften zonder de extra last van werving, opleiding en personeelsmanagement.

Voordelen van Samenwerken met Entiris voor Personeelstekort:

  1. Kwaliteit en Efficiëntie: De werknemers van Entiris zijn getraind om een breed scala aan handmatige activiteiten uit te voeren met een focus op kwaliteit en efficiëntie.
  2. Geen Aansturingszorgen: Met Entiris hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken over de dagelijkse aansturing van het personeel. Een gekwalificeerde begeleider zorgt voor de coördinatie en communicatie.
  3. Flexibiliteit in Plaatsing: Of er nu op locatie bij de klant of binnen de uitgebreide faciliteiten van Entiris (met meer dan 56.000 m² werkvloer) gewerkt wordt, Entiris biedt flexibele oplossingen aan die aan de specifieke behoeften van elk bedrijf voldoen.

Waarom Kiezen voor Entiris?

In een markt die snel verandert en waar de eisen van klanten steeds hoger worden, biedt Entiris niet alleen een oplossing voor het directe probleem van personeelstekort, maar ook een strategische partnership die bijdraagt aan de groei en het succes op lange termijn van bedrijven.

Door samen te werken met Entiris, kiezen bedrijven voor een duurzame, verantwoorde manier om hun personeelsbehoeften te beheren, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de lokale gemeenschap en economie. Het is tijd om de manier waarop we denken over personeelsoplossingen te heroverwegen en te kiezen voor een partner die niet alleen de uitdagingen van vandaag aanpakt, maar ook meebouwt aan de succesverhalen van morgen.

Personeelstekort hoeft geen rem te zijn op de groei van uw bedrijf. Met de op maat gemaakte oplossingen van Entiris kunt u deze uitdaging ombuigen in een kans voor ontwikkeling en succes. Ontdek vandaag nog hoe Entiris je partner kan zijn in het overwinnen van personeelstekorten en het versterken van uw bedrijf.

Waarom maatwerk bedrijf Entiris?

Entiris helpt al meer dan 60 jaar bedrijven uit de nood die een tekort hebben aan productiemedewerkers, tijdelijk of permanent. Onze sterke en slimme handen nemen het repetitieve werk over en voeren dit onberispelijk uit.

Bovenop alle economische voordelen voor je bedrijf, geef je op deze manier heel wat mensen de kans om zich verder te integreren in onze maatschappij. Kortom, kiezen voor Entiris is zowel budgettair als sociaal gezien een duurzame keuze.