Entiris – Betaalbare, flexibele en efficiënte handenarbeid afgestemd op uw bedrijf

Denkt u bij beschutte werkplaatsen nog altijd aan plekken waar andersvaliden bezigheidstherapie krijgen? Fout. Het zijn professioneel gerunde ondernemingen die uw productieproces een boost geven en u personeel leveren voor de manuele jobs die u niet ingevuld krijgt. Entiris stemt zijn personeel en kennis volledig af op uw behoeften en is bereid mee te investeren in uw productieproces.

Bent u actief in het oosten van Vlaams-Brabant of het zuiden van de provincie Antwerpen? Met zijn vestigingen in Aarschot, Diest, Herent, Kessel-Lo, Kampenhout, Heist-op-den-Berg en Mechelen levert Entiris snel oplossingen voor al uw werkzaamheden waar manueel werk bij komt kijken.U krijgt kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid in ruil voor eerlijke en uiterst competitieve prijzen.

Van verpakking tot groendienst

Verpakken, monteren tot en met groen onderhouden: bij Entiris krijgt u een uitgebreide dienstverlening. Commercieel directeur Koen Mollen: “Entiris ondersteunt bedrijven in hun verpakkingsproces. Specifiek specialiseren we ons in vacuümvormen zoals blisters, in flowpacks, displays en handmatig verpakken, vullen en labelen. Op andere lijnen monteren we de meest uiteenlopende producten. In onze cleanrooms, geconditioneerde en stofarme ruimtes, assembleren we artikelen voor de farmaceutische en voedingsindustrie. We maken ook staalboeken voor behangpapier, stofhangers en palletten. En ten slotte hebben we een groendienst die tuinen, parkings, parken en sportvelden onderhoudt.”

Uw productieproces centraal
Uw grootste voordeel wanneer u met Entiris in zee gaat? Uw productieproces staat centraal, Entiris past zich aan. “We gaan altijd op zoek naar manieren om het interne productieproces te optimaliseren en te vereenvoudigen. Zo willen we een win-winsituatie bereiken voor ons en onze klanten. Onze technische afdeling denkt verpakkingsoplossingen uit en ontwerpt ze in 3D. Dat gaat van blisterverpakkingen tot tools zoals matrijzen. In overleg met de opdrachtgever semi-automatiseren we onze productielijnen of investeren we zelfs in nieuwe machines. Bij al onze processen dragen we kwaliteit hoog in het vaandel, getuige ook de vele kwaliteitssystemen waarmee we vertrouwd zijn: ISO 9001, 19 KE, Kwaliteitswijzer (EFQM), BRC, IFS, vergund door FAVV en FAGG.”

Personeel inhuren
Is het voor u onmogelijk om uw producten bij Entiris te laten verpakken of assembleren? “Dan sturen wij bekwame werkkrachten onder supervisie van een werkleider naar uw bedrijf om daar de productie te verzekeren, zowel voor langdurige als voor eenmalige kleinere opdrachten.”

Flexibel en snel
Bij Entiris bent u zeker van een snelle levering van uw afgewerkte producten. Koen Mollen: “Met onze zeven vestigingen en 1500 arbeiders hebben we een grote productiecapaciteit. Daardoor reageren we snel en werken we op korte termijn. En specifiek voor blisterverpakkingen hebben we een enorm korte doorlooptijd tussen het verpakkingsidee en de finale levering van het verpakte product.”

Lees het artikel op managermagazines.be

Contact

Entiris vzw
Gaston Geenslaan 92 • B - 3200 Aarschot - Belgium
Tel. +32 16 44 14 60 • E‑mail: info@entiris.be
Open: mo-fri 8u00-17u00
Entiris organisation