Werken als maatwerker?

Ben je als maatwerker op zoek naar een leuke, volwaardige job?
Dan kan je terecht bij Entiris.

Aan de slag als maatwerker

Heb je de goesting om te gaan werken?

Ben je op zoek naar een volwaardige job in een aangepaste werkomgeving? Kortom, werk op jouw maat?

Hier moet je zijn!

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s. Samen zorgen we voor een aangepaste tewerkstelling rekening houdend met jouw sterktes, zodat we werk op jouw maat kunnen zoeken.

Je komt terecht in ons groot Entiris team. Op elke afdeling is er voldoende ondersteuning door verschillende diensten (werkleiding, sociale dienst, personeelsdienst…) en zo sta jij er nooit alleen voor.

Heb je al een VDAB-erkenning?

Als je al een erkenning hebt van de VDAB om te mogen werken in een maatwerkbedrijf, dan kunnen we heel snel schakelen op weg naar je job. Heb je (nog) geen erkenning, dan bekijken we samen met jou welke stappen noodzakelijk zijn om deze erkenning te verkrijgen.

Maak alvast kennis met onze HR-afdeling!

Laura Peeters

HR

Laura Peeters

Cara-Lynn Dams

HR

Cara-Lynn Dams

Goele De Ceulaer

HR

Goele De Ceulaer

Camille Van Boxel

HR

Camille Van Boxel

Eric Vangeel

HR

Eric Vangeel

Jouw Naam ?

HR

Jouw Naam ?

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Bij ons krijg je de kans op een job op maat van jouw interesses en vaardigheden. Ben je eerder iemand met oog voor detail en fijne vingers? Of mag het allemaal wat stoerder en zwaarder? We vinden vast een geschikte plek voor jou!

Entiris biedt bovendien een inclusieve en respectvolle werkomgeving waar je gelijkwaardig wordt behandeld en waardering krijgt voor wat je doet en wie je bent. Door bij ons te werken, leer je ook nieuwe vaardigheden die je ook buiten je werk kan gebruiken.