Wij bieden een totaaloplossing voor uw verpakkingen

U wil uw product verpakken, maar u weet nog niet precies hoe ? U wil uw huidige verpakking verbeteren ? U kreeg elders net te horen dat de verpakking die u zoekt niet kan worden gemaakt? Dan bent u bij ons aan een goed adres, wij zoeken met u mee naar een oplossing vanaf het ontwerp. Daar staan onze technische kennis, creativiteit en innovatiedrang borg voor.

Blisterverpakking

Hoezo, een eigen ontwerp te duur? Bekijk samen met onze ontwerpers de mogelijkheden. Met hun jarenlange ervaring vinden zij vast de geknipte oplossing. Omdat we onze matrijzen zelf maken, zijn we ook sterk in kleinschalig seriewerk. Onze lead-time is zeer kort, vanaf het ontwerp tot en met de levering.

Heatsealblister is een blister die met de coating wordt verzegeld of geseald op een blisterkaart. Bij een hoogfrequentblister wordt blister tegen blister gelast (antidiefstalverpakking) en dit kan met of zonder kaart erin. Een klapblister is van het type waarbij de onder- en bovenzijde van de blister zijn verbonden met een scharnier. Het sluiten gebeurt meestal door kliknokken. Een sandwichblister betreft twee bedrukte kaarten die de voor- en achterzijde vormen van de verpakking die aan mekaar geseald worden. De blister zit omsloten tussen de 2 kaarten. Een peel-off blister heeft een achterzijde in aluminiumfolie of plastiekfolie die afgepeld kan worden.

Heeft u vragen over verpakking? Contacteer ons via het contactformulier