Entiris in het groen

Entiris zit sinds een tijdje in een nieuw gebouw in Aarschot. “Entiris is een maatwerkbedrijf dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen, met vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen”, zegt Bert Veulemans. ” De sectoren waarin we actief zijn variëren van verpakking, cleanroom & stofarme ruimte, industrie, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.”

“Projecten op industriële schaal, veeleisende oplossingen voor de medische sector, specifieke normen en voorschriften of een project dat zich nog in een onderzoeksfase bevindt, zijn voor ons geen probleem. We denken ook graag mee met onze klant. Samen met de klant verdiepen we ons in het product zodat we het productieproces kunnen optimaliseren en vereenvoudigen. In overleg met de klant semi-automatiseren we onze productielijnen en investeren we zelfs in nieuwe machines.”

Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien. “We bieden hen duurzaam en lonend werk op maat aan, ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding. We streven bij Entiris naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.”

Entiris heeft ook een groendienst. “We werken zowel voor particulieren, steden en gemeenten, maar ook voor bedrijven”, zegt Bert Veulemans. Onze mensen maaien het gras, scheren hagen, verwijderen het onkruid, planten alle soorten groen aan en verharden parkings en opritten.”

“Vanaf dit jaar mogen bedrijven geen pesticiden meer gebruiken om onkruid te bestrijden. Wij hebben precies daarom kwalitatieve oplossingen oplossingen uitgewerkt. Voor verschillende steden maken we nu al een heleboel haaglinten onkruidvrij. Het stadsbestuur schakelt ons ook in om het zwerfvuil op bijvoorbeeld industrieparken te verwijderen.”

Voor alle info kun je terecht bij Entiris vzw aan de Nieuwlandlaan 48 (Industriezone A205) in Aarschot, tel. 016-44.14. 60, info@entiris.be , of op www.entiris.be.

Bekijk het artikel op madeinvlaamsbrabant.be