Entiris, een maatwerkbedrijf

Entiris is een maatwerkbedrijf met 1800 werknemers dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen met vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen. De sectoren waarin we actief zijn variëren van verpakking, cleanroom & stofarme ruimte, industrie, handwerk, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.

Projecten op industriële schaal, veeleisende oplossingen voor de medische sector, specifieke normen en voorschriften of een project dat zich nog in een onderzoeksfase bevindt? Geen probleem: Entiris denkt graag met u mee. Samen met u verdiepen we ons in uw product zodat we het productieproces kunnen optimaliseren en vereenvoudigen. In overleg met de klant semi-automatiseren we onze productielijnen en investeren we zelfs in nieuwe machines. Entiris stemt zijn personeel en kennis volledig af op uw behoeften.

Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien. Wij bieden duurzaam en lonend werk op maat ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding. Wij streven naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.

Door te innoveren evolueren we altijd mee met de markt en de behoeften van de consument. Daarom vinden we een moderne en aangepaste infrastructuur belangrijk. Wij hanteren de modernste technieken en kwaliteitsnormen om maximale klantentevredenheid te bereiken. Onze flexibiliteit, moderne infrastructuur, geavanceerde technieken en kwaliteitsnormen staan al meer dan 50 jaar borg voor oerdegelijke producten en diensten.