Displays

Wens je je producten extra in de kijker te zetten in de winkel met behulp van displays? Wij zorgen voor een onberispelijke opbouw en vulling, binnen de afgesproken tijdspanne.

Vrijstaande displays

Dit zijn op zichzelf staande displays die bijvoorbeeld in de gangpaden van winkels terug te vinden zijn.

Als Entiris zijn we gespecialiseerd in de opbouw en vulling van dit type displays. We kunnen vlot overweg met verschillende formaten en types drager, denk hierbij aan ¼ chep, dolly’s, ½ pallet of full pallet displays. Vullingen vooraan of aan meerdere zijden, zoals je wenst.

Toonbankdisplays zijn opvallende presentaties op een toonbank. Ze bevatten meestal artikelen die impulsief aangekocht worden. Denk aan kauwgom, muntjes, enzovoort. Doordat het design zeer compact is, kan deze display strategische plekken in de winkel innemen.

Entiris bouwt de display op en vult deze volgens het door jou gevraagde vulschema.

Schapdisplays (ook wel on-shelf displays of shelf-on-shelf displays genoemd) worden ingezet om extra aandacht te vestigen op jouw producten in het rek of om een groter assortiment aan te bieden op een beperkte ruimte. Wat je ook wenst, wij stellen deze displays met plezier voor je samen.

Ook displays die aan winkelrekken worden opgehangen, stellen we voor je samen. Denk hierbij aan sidekick displays, clipstrips, wallhangers…

Doorheen de jaren hebben onze maatwerkers hier ruime ervaring in opgebouwd. Je zal versteld staan van de kwaliteit en snelheid waarmee we dit werk uitvoeren.

Je wilt één of meerdere van je proberen laten verpakken, maar je weet niet concreet hoe? Je wilt je huidige verpakking verbeteren? Je kreeg elders te horen dat de perfecte verpakking voor jou niet gerealiseerd kan worden?

Was je antwoord op de vorige vragen ja? Dan ben je bij Entiris aan het juiste adres. Vanaf het ontwerp tot de effectieve realisatie staan we jou bij. We zoeken met je mee naar de beste oplossing en helpen deze te realiseren. Onze technische kennis, creativiteit en innovatiedrang staan hier borg voor.

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Je producten in de kijker zetten met displays kan alleen als deze displays van topkwaliteit zijn. Entiris garandeert topkwaliteit, elke dag en voor elke display. Zo zijn we.

Bovenop alle economische voordelen voor je bedrijf, geef je op deze manier heel wat mensen de kans om zich verder te integreren in onze maatschappij. Kortom, kiezen voor Entiris is zowel budgettair als sociaal gezien een duurzame keuze.