3300 m² aan Geconditioneerde ruimte!

Onze “state of the art” productieruimte is speciaal ontworpen voor de food- of farmaceutische industrie. Dankzij zijn koeling- en luchtvochtigheidsysteem zijn we in staat dit magazijn te koelen naar de optimale temperatuur voor allerlei producten.

productie in geconditioneerde omstandigheden

Worstel je met de productie & opslag van temperatuurgevoelige producten?

Zoek je kwalitatieve, maar ook kostenbesparende oplossingen?

Die hebben we bij Entiris!

Beschikbaar vanaf november 2023: 2.300 m² productieruimte en 1.000 m² in- en outboundzone gelegen in Aarschot.

Voedings- en farmaceutische industrie, we hebben je in het achterhoofd gehouden!

Onovertroffen in repetitief werk

Bij Entiris streven we naar productie-efficiëntie zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarom zetten we gespecialiseerde maatwerkers in die zijn opgeleid om nauwgezet en met aandacht voor detail repetitief werk uit te voeren.

Onze maatwerkers zijn deskundigen in het omgaan met taken die consistentie en precisie vereisen. Ze beschikken over het geduld en de vaardigheid om herhalende taken uit te voeren, terwijl ze een hoge kwaliteitsstandaard handhaven.

Ontdek de Mogelijkheden met Entiris!

Stap vandaag nog over op duurzaamheid met Entiris! Ons team staat klaar om de beste opties voor jouw behoeften te bespreken.

0 +
Werknemers
0 +
Vacatures
0
Productieruimte
0 %
Tevreden klanten

Onze productie- en magazijnfaciliteiten bevinden zich aan de Gaston Geenslaan 86 te Aarschot, op slechts een steenworp afstand van belangrijke snelwegen en transportnetwerken.

Deze strategische locatie stelt jou in staat om snel en efficiënt te leveren aan klanten in heel België en daarbuiten.

Ons team van professionele logistieke medewerkers biedt uitgebreide ondersteuning om de optimale organisatie en het beheer van jouw opgeslagen goederen te garanderen.

Onze deskundige technici zorgen voor routinematig onderhoud en zorgen dat jouw productie nooit stagneert.

Onze digitale systemen bewaken 24/7 de luchtvochtigheid en de temperatuur in onze geconditioneerde ruimtes.

We zijn van mening dat deze faciliteiten op een duurzame manier moeten werken, terwijl we onze klanten de beste diensten aanbieden. Daarom hebben we geïnvesteerd in groene energie en innovatieve duurzame oplossingen.

814 zonnepanelen leveren dankzij hun oost-westopstelling gedurende een veel langere periode in de dag energie op.

Onze scherpe prijszetting weerspiegelt onze toewijding om jou een kostenbesparende oplossingen te bieden, maar ook onze missie om een sterke, duurzame relatie met onze klanten te onderhouden.

Wij geloven dat het aanbieden van betaalbare, high-quality service de sleutel is tot wederzijds succes.

Maatwerkers aan de slag in onze productieruimte
Drone foto van de geconditioneerde ruimte van Entiris.

Wat we bieden

Onze geconditioneerde productieruimte van 2300 m² is uitgerust met de nieuwste technologie, ontworpen om aan jouw specifieke productie-eisen te voldoen.

Bij Entiris begrijpen we de unieke behoeften van verschillende industrieën en bieden we op maat gemaakte oplossingen om optimale productievoorwaarden te garanderen.

Met een sterke nadruk op nauwkeurigheid en consistentie, implementeren we strikte controle van temperatuur en vochtigheid om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven.

Ook voor de opslag van jouw goederen hebben we de oplossing.  De nabijheid van ons magazijn tot de productieruimte zorgt voor een vlotte, efficiënte stroom van goederen, waardoor de tijd tussen productie en opslag wordt geminimaliseerd.

De 1000m² geconditioneerde magazijnruimte is ontworpen om optimale opslagomstandigheden te bieden, cruciaal voor de veiligheid en kwaliteit van jouw producten.

Daarbovenop kunnen we ook 1600m² niet-gekoelde opslagruimte ter beschikking stellen. Deze is speciaal ontworpen voor het veilig en efficiënt opslaan van goederen die geen strikte temperatuur- of vochtigheidscontrole vereisen.

Bij Entiris begrijpen we dat een comfortabele werkomgeving bijdraagt aan de productiviteit en tevredenheid van medewerkers. Daarom is onze productiesite uitgerust met een sociale ruimte met een refter, kleedkamers en bureaus voor jouw gemak.