Over Entiris

1.700 medewerkers, 8 productiesites, 56.000 m² opslag- en productieruimte. Sinds 1962 is maatwerkbedrijf Entiris uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers in de social profit. En daar zijn we trots op.

Wie zijn we?

Entiris is een maatwerkbedrijf met maar liefst 1.700 werknemers dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen met vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen.

We zijn specialisten in locatiewerk ter plaatse bij de klant, maar in huis zijn we ook actief in diverse sectoren: van verpakking, cleanroom en stofarme ruimte, handwerk, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding en pharma.

Projecten op industriële schaal, veeleisende oplossingen voor de medische of voedingssector, specifieke normen en voorschriften of uitdagende verpakkingsopdrachten? Geen probleem: Entiris denkt graag met je mee. We stemmen ons productieproces en personeel volledig af op jouw behoeften. In nauw overleg semi-automatiseren we onze productielijnen om een optimaal resultaat te behalen en investeren we in nieuwe machines.

Entiris geeft mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen om zich professioneel te ontplooien. Wij bieden duurzaam en lonend werk op maat, ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding. Wij streven naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.

Zo is Entiris al meer dan 60 jaar onderdeel van de sociale economie die het kruispunt vormt van mens en economie. 

Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien.

Wij bieden duurzaam en lonend werk op maat, ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding. Wij streven naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.

Pro Brio = “voor uitmuntendheid”

PRO van PROFESSIONALITEIT: we staan borg voor professionaliteit

B van BETROKKENHEID: zonder betrokken werknemers, geen Entiris

R van RESPECT: wederzijds respect is fundamenteel

I van INTEGRITEIT: de integriteit van iedere werknemer vormt een integere organisatie

O van OPENHEID: van een open Entiris worden we allemaal beter