Assemblage

Machines kunnen niet al het assemblagewerk aan, aan automatisering is hoe dan ook een grens. Er is ook nood aan mensen die net dat tikkeltje méér kunnen. Mensen zijn immers geen machines. Entiris biedt autonome, helpende handen die het verschil maken.

Assemblage en montage binnen verschillende sectoren

We leiden onze maatwerkers grondig op voor het werk dat zij zullen uitvoeren. Dit gaat van elektromontage tot metalen onderdelen monteren en alles hiertussen. Repetitief werk is hun superkracht. Ze werken ongezien efficiënt en nauwkeurig allerlei verschillende, repetitieve opdrachten af.

De assemblage van medical devices moet gebeuren in een cleanroom. Ook deze hebben we ter beschikking in onze afdeling in Diest. Het samenstellen van allerlei soorten medical devices zoals spiraaltjes, safetyholders voor injectienaalden en zelfs chirurgische instrumenten gebeurt hier.

Onze opdrachten in andere sectoren gebeuren in onze verschillende afdelingen of in jouw eigen bedrijf. Entiris is gespecialiseerd in manuele assemblage en een hybride vorm die manuele en machinale assemblage combineert. Denk aan een begeleider die de machines correct instelt en maatwerkers die eenvoudige handelingen uitvoeren om deze machines veilig en efficiënt te bedienen.