Jobstudenten

Zet je eerste stappen in de boeiende wereld van productie!

Vakantiewerk bij Entiris?

Als jobstudent krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen, je cv te verrijken en nieuwe vriendschappen te smeden. Ontdek de kracht van teamwork en leer van ervaren professionals. Een aantrekkelijke verloning en een dynamische werkomgeving wachten op je. Solliciteer nu en maak samen met ons het verschil!

Vakantiewerk bij Entiris?

Heb je interesse in een vakantiejob bij Entiris?  Vul dan onderstaand formulier in. Let op: we hebben nog geen zicht op de mogelijkheid tot tewerkstelling, maar de eerste stap is alvast gezet!

Maak alvast kennis met onze HR-afdeling!

Laura Peeters

HR

Laura Peeters

Cara-Lynn Dams

HR

Cara-Lynn Dams

Goele De Ceulaer

HR

Goele De Ceulaer

Camille Van Boxel

HR

Camille Van Boxel

Eric Vangeel

HR

Eric Vangeel

Jouw Naam ?

HR

Jouw Naam ?

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Ben je klaar om het verschil te maken en je in te zetten om steentje per steentje bij te dragen aan een mooie toekomst? Wil je graag ervaring opdoen in een zeer interessante branche met een positieve sociale impact? 

Kom dan je stage doen bij Entiris. Bij ons leer je in een aangename omgeving ontzettend veel bij, wat zeer waardevol is wanneer je jouw professionele carrière start. Mogen wij je binnenkort verwelkomen?

Entiris biedt een inclusieve en respectvolle werkomgeving, waar iedereen gelijkwaardig wordt behandeld en waardering krijgt voor hun bijdrage. Door werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, helpt Entiris niet alleen de werknemers, maar ook de samenleving in zijn geheel. Dit door de sociale en economische integratie van deze groep mensen te verbeteren.