Verpakking

Voor het verpakken van allerlei producten kan je op Entiris rekenen. Onze teams zijn gespecialiseerd in repetitief werk, waardoor verpakkingswerk één van onze sterkste troeven is. Zowel manuele als machinale verpakking behoren tot de mogelijkheden.

Een oplossing voor al je verpakkingsnoden

We zijn gespecialiseerd in het verpakken van grote hoeveelheden van een breed gamma producten in uiteenlopende vormen en technieken, al dan niet met specifieke vereisten (voeding, geneesmiddelen, antistatisch…). Indien gewenst kunnen we het verpakken combineren met het printen van datums en lotcodes, aanbrengen van stickers, kwaliteitscontrole van de goederen, mengen van verschillende soorten… Ook voor sterke antidiefstalverpakkingen kan je bij ons terecht.

Kortom, bij Entiris kunnen we veel verschillende kwalitatieve verpakkingen maken. Bij elke opdracht overlopen we graag wat je zoekt en gaan we mee op zoek naar de beste oplossing

FAQ

Verpakkingsspecialisten

Entiris voorziet haar klanten van verpakkingsoplossingen op maat. Graag overlopen we samen jouw noden om de beste oplossing te bepalen. Hierna gaan we efficiënt en ongezien nauwkeurig te werk.

Op vlak van verpakkingen ben je bij ons in deskundige handen. Ook voor grote verpakkingsopdrachten kunnen wij  een korte doorlooptijd garanderen door onze schaalgrootte en grondige voorbereiding. 

We verpakken al 60 jaar, dus ons machinepark kan inspelen op al jouw vragen. Maar dat is niet het enige, onze ervaren technische dienst kan snel de nodige machinetooling ontwerpen en maken zodat we snel kunnen opstarten. Dat is pas flexibiliteit.

We hebben een hekel aan verspilling en zijn fan van een goede ergonomie die onze werknemers maximaal laat renderen. Zo werken we niet harder maar slimmer. En dat zal jij als klant waarderen wanneer we jouw verpakkingsopdrachten kwalitatief en efficiënt hebben afgewerkt. Graag gedaan.

We kunnen voor jou verpakkingswerk uitvoeren op 56.000 m², zonder problemen. Maar als jouw product een geconditioneerde ruimte vereist op vlak van temperatuur of luchtvochtigheid, dan hebben we 9.300 m² die daarvoor kunnen ingezet worden. Zelfs cleanrooms klasse 7 in werking kun je bij ons vinden.

Verschillende verpakkingstypes

We verpakken je producten en voeren indien gewenst ook een strenge kwaliteitscontrole uit. Dit kan zowel aan de hand van manuele arbeid als met behulp van machines.

We verpakken een hoeveelheid basisverpakkingen (primaire verpakking) om deze bijvoorbeeld klaar te stomen voor transport naar groothandels, winkels, enzovoort. Dit hoeven uiteraard niet dezelfde producten te zijn. Denk aan een assortiment sauzen dat je naar een winkel wil transporteren, een geschenkpakket dat je wilt samenstellen en dus samen wil verkopen…

Ook voor het verpakken in kleinere hoeveelheden van aangeleverde bulkgoederen kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan verschillende verpakkingen voor groot- of kleinhandel of aan verpakkingen op maat voor bijvoorbeeld techniekers op de baan…

Manuele verpakking of machinale verpakking?

Automatisering heeft z’n grenzen. Daar nemen onze medewerkers het over. Zij voeren jouw opdrachten volledig uit tot in de puntjes . Als loonverpakker zetten wij uiteraard niet enkel onze verpakkingsmachines in, maar ook ons vakkundig personeel dat voor elk probleem een oplossing vindt.

Machines kunnen niet alles, wij kunnen méér. Soms kan het aangewezen zijn om producten manueel te verpakken. Denk hierbij aan kwetsbare goederen, een bepaalde oriëntatie die gewenst is, kwaliteitscontrole, bijkomende manipulatie van de goederen…

Volgende activiteiten behoren tot onze manuele verpakkingsmogelijkheden:

  • Ompakken, verpakken en inpakken
  • Opzetten en vullen van displays
  • Samenstellen van promotionele sets: geschenkverpakking, giftbox, goodiebag…
  • Samenstellen van medische kits op maat voor laboratoria & ziekenhuizen
  • Afvullen volgens aantallen en volume (tellen & wegen)
  • Stickeren, coderen, (re)labelen
  • Aanbrengen van antidiefstalstickers
  • Kwaliteitscontrole

Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende verpakkingsmachines en diverse technieken zijn we de ideale partner voor al jouw verpakkingsnoden. Onder toezicht van onze begeleiders kunnen onze maatwerkers ook gebruik maken van machines. Dit kan zowel in onze vestigingen als op jouw werkvloer.

We beschikken over een eigen machinepark voor verschillende toepassingen. Zeer handig, want dan hoef je niet te investeren. Wens je toch iets anders dan wat we reeds voorhanden hebben? Dan bespreken we dit graag met jou.

Ons aanbod is zeer ruim: of het nu gaat over flowpacken, cellofaneren, sleeven of krimpen. Wij doen het. Maar ook paperwrap of banderolleren hebben we onder de knie.

Blisterverpakkingen hebben geen geheimen voor ons of het nu gaat over heatseal of hoogfrequent lassen. Meer nog, wij ontwerpen en vormen zelf onze blisters met behulp van matrijzen … die we ook in eigen beheer ontwerpen en maken. One stop shopping!

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Bij Entiris staat een korte leadtime en een efficiënt proces centraal bij een verpakkingsopdracht. Onze schaalgrootte versterkt onze mogelijkheden om stipt tegemoet te komen aan de verpakkingsnoden van de klant. Een woord is een woord.

Bovenop alle economische voordelen voor je bedrijf, geef je op deze manier heel wat mensen de kans om zich verder te integreren in onze maatschappij. Kortom, kiezen voor Entiris is zowel budgettair als sociaal gezien een duurzame keuze.