Ondersteunende functies bij Entiris

Ben jij op zoek naar een job waarin je jouw professionele competenties kan combineren met jouw sociaal engagement? Dan zijn de ondersteunende functies bij Entiris een perfecte match voor jou.

Combinatie van professioneel en sociaal engagement!

Een combinatie van professioneel en sociaal engagement creëert maatschappelijke meerwaarde. Het stelt jou in staat om bij te dragen aan de samenleving en tegelijkertijd je vaardigheden en kennis te gebruiken voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

Openstaande vacatures

Werken bij entiris

Verantwoordelijke HRM Maatwerkers

Vestiging Aarschot

Als Verantwoordelijke HRM Maatwerkers sta je samen met jouw team in voor alle taken rond instroom en loopbaanontwikkeling van collega maatwerkers. Je denkt creatief na om het beleid hieromtrent mee vorm te geven en je durft zelf ook de handen uit de mouwen te steken.

Een toffe uitdaging met voldoende variatie!

TECHNIEKER

Je ondersteunt de lokale technici in de verschillende afdelingen (Aarschot, Bornem, Diest, Heist-op-den-Berg, Kampenhout, Kessel-Lo, Mechelen) op technisch vlak of je wordt als technicus verbonden aan een productieafdeling.

Een job waar je jezelf dagelijks uitdaagt om te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen!

TECHNIEKER - Elektriciteit

Vestiging Aarschot

Je werkt vanuit de centrale technische afdeling in Aarschot en ondersteunt de lokale techniekers op de verschillende afdelingen (Aarschot, Bornem, Diest, Heist-op-den-Berg, Kampenhout, Kessel-Lo, Mechelen) op technisch vlak.  

Een job waar je jezelf dagelijks uitdaagt om te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen!

Technieker

Vestiging Diest

Als technieker in onze afdeling in Diest sta je in voor het onderhoud en herstellingen van machines, rollend materieel en de gebouwen. Je voert ook algemene elektriciteitswerken uit en ondersteunt onze maatwerkers in het productieproces door het maken van hulpmiddelen. 

Als technieker bij Entiris draag je dus niet alleen bij aan een vlekkeloos productieproces, maar ook aan duurzame tewerkstelling voor mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt!

Maak alvast kennis met onze HR-afdeling!

Laura Peeters

HR

Laura Peeters

Cara-Lynn Dams

HR

Cara-Lynn Dams

Goele De Ceulaer

HR

Goele De Ceulaer

Camille Van Boxel

HR

Camille Van Boxel

Eric Vangeel

HR

Eric Vangeel

Jouw Naam ?

HR

Jouw Naam ?

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Ben je klaar om de uiteenlopende functies bij Entiris professioneel te steunen? Hou je van anderen te helpen het verschil te maken zowel op economisch als sociaal vlak? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren bij Entiris.

We zijn ons ervan bewust dat veel functies ondersteuning nodig hebben van gespecialiseerde medewerkers om hun werk naar een nieuw niveau te tillen. Als medewerker in de ondersteunende functies bij Entiris ben jij een persoon op wie we kunnen rekenen voor een correcte afhandeling van jouw specialiteit.

Entiris biedt een inclusieve en respectvolle werkomgeving, waar iedereen gelijkwaardig wordt behandeld en waardering krijgt voor hun bijdrage. Door werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, helpt Entiris niet alleen de werknemers, maar ook de samenleving in zijn geheel. Dit door de sociale en economische integratie van deze groep mensen te verbeteren.