Locatiewerk: onze werknemers op jouw werkvloer

Laat je sommige jobs liever in je eigen bedrijf uitvoeren of is er een stijging van de vraag die opgevangen moet worden? Ons flexibele team staat klaar om je uit de nood te helpen. Onder begeleiding van hun enthousiaste, ervaren begeleiders voeren zij allerhande taken uit in jouw magazijn of productieafdeling.

De voordelen van een maatwerkbedrijf op locatie

Eén van de grootste voordelen van een maatwerkbedrijf op je werkvloer is dat de uitbestede activiteit volledig geïntegreerd kan worden in je productieproces.

Op deze manier bespaar je kosten en tijd doordat er geen goederen of machines dienen verplaatst te worden. Dit logistieke voordeel biedt je bovendien de mogelijkheid om flexibel in te spelen op snel wijzigende omstandigheden.

Hoe doet Entiris dit?

Doordat onze werknemers al lang met dezelfde collega’s en dezelfde begeleider werken, zijn ze perfect op elkaar ingespeeld. Enkel de werkplek en het uitgevoerde werk veranderen regelmatig.

De begeleider zorgt voor een gepaste training en opleiding zodat elke medewerker weet wat zijn of haar taak is. Ook tijdens het uitvoeren hiervan blijft de begeleider waakzaam en zorgt deze ervoor dat het werk efficiënt uitgevoerd wordt.

Na het ontdekken van deze voordelen vraag je je waarschijnlijk af hoe het zit met de administratie. Deze neemt Entiris volledig in handen. Zo vermijd je administratieve kopzorgen en kunnen je medewerkers zich focussen op hun kernactiviteiten.

En de administratie?

Na het ontdekken van deze voordelen vraag je je waarschijnlijk af hoe het zit met de administratie. Deze neemt Entiris volledig in handen. Zo vermijd je administratieve kopzorgen en kunnen je medewerkers zich focussen op hun kernactiviteiten.

Praktisch

Om meteen zo transparant mogelijk te zijn, delen we graag enkele praktische zaken mee.

Onze maatwerkers werken steeds in dagregime. Ploegenwerk is helaas geen mogelijkheid. Laat je dit niet afschrikken om contact op te nemen, samen bekijken we graag welke alternatieven we kunnen bieden.

Soms is een inloopperiode noodzakelijk bij nieuwe productieprocessen. Die houden we zo kort mogelijk door, in samenwerking met de klant, een specifieke opleiding te voorzien. Hands on, zo zijn we. Als dat achter de rug is bieden onze maatwerkers een superieure efficiëntie en kwaliteit. Dit maakt dat we optimaal renderen bij langdurige en repetitieve opdrachten.

De praktijk wijst dit ook uit: de tevredenheid van onze klanten stijgt keer op keer naarmate de samenwerking vordert. Hier zijn we uiteraard zeer tevreden mee en we willen deze positieve trend dus verderzetten. We hopen ook met jouw bedrijf een langdurige en stabiele samenwerking te starten. Een echte win-win situatie dus.

Wat doet een maatwerkbedrijf?

Projecten op industriële schaal, veeleisende oplossingen voor de medische of voedingssector, specifieke normen en voorschriften of uitdagende verpakkingsopdrachten. Geen probleem: Entiris denkt graag met je mee. We stemmen ons productieproces en personeel af op jouw behoeften, en dit zowel op jouw werkvloer als in onze eigen gebouwen.

Centraal staan onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zijn gemotiveerd, bekwaam en staan garant voor kwaliteit en klantgerichtheid. Op hen kan je rekenen… en blijven rekenen.

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Entiris helpt al meer dan 60 jaar bedrijven uit de nood die een tekort hebben aan productiemedewerkers, tijdelijk of permanent. Onze sterke en slimme handen nemen het repetitieve werk over en voeren dit onberispelijk uit.

Bovenop alle economische voordelen voor je bedrijf, geef je op deze manier heel wat mensen de kans om zich verder te integreren in onze maatschappij. Kortom, kiezen voor Entiris is zowel budgettair als sociaal gezien een duurzame keuze.