Palletten op maat

Palletten zijn in de huidige economie onmisbaar als laadeenheden bij goederenafhandeling en natuurlijk ook bij de opslag van verschillende goederen in een magazijn. Houten palletten worden nog steeds het meest gebruikt omdat ze zowel stevig als duurzaam en relatief goedkoop zijn.

Entiris beschikt over een infrastructuur om grote reeksen palletten kwalitatief en efficiënt af te werken. Onze jarenlange ervaring maakt van onze maatwerkers specialisten in deze sector. Bij ons kan je terecht voor allerlei verschillende soorten speciale palletten.

Wij kunnen de palletten ook een heat treatment laten ondergaan, waardoor ze geschikt zijn voor export. Alle palletten worden (grotendeels) handmatig samengesteld en gecontroleerd, wat een prima kwaliteit garandeert.

Entiris beschikt over de infrastructuur en de mensen om houten palletten, maar ook kisten en hout/kartonverpakkingen, kwalitatief en op maat af te werken. Bij ons kan je terecht voor allerlei verschillende soorten speciale palletten. Wij zijn daarenboven ISPM15 gecertificeerd (heat treatment).

Soorten palletten

We kunnen alle verschillende formaten aan: van hele kleine en standaardmaten tot echt grote buitenmaten. De afwerking gebeurt op maat en volgens jouw wensen: bijvoorbeeld met logostempel, met opgeniete antislipmatjes of kleefstrips…

Om niet verloren te geraken in deze zee van mogelijkheden, is het belangrijk om op voorhand te brainstormen. We doen dit graag samen met jou. Dan kunnen we meteen bespreken wat mogelijk is en eventuele problemen zo goed mogelijk vermijden.

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Zoek je houten palletten die stevig zijn, duurzaam en hittebehandeld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle onze palletten worden (grotendeels) handmatig samengesteld en gecontroleerd wat een prima kwaliteit garandeert. Onze jarenlange ervaring maakt van onze maatwerkers specialisten in deze sector.

Bovenop alle economische voordelen voor je bedrijf, geef je op deze manier heel wat mensen de kans om zich verder te integreren in onze maatschappij. Kortom, kiezen voor Entiris is zowel budgettair als sociaal gezien een duurzame keuze.