Staalboeken en staalkaarten

Wij vervaardigen staalboeken en staalkaarten voor het kiezen van muurbekleding. Ook architecten maken dankbaar gebruik van deze producten om hun klanten optimale keuzemogelijkheden aan te bieden. Dankzij onze maatwerkers komt de perfecte presentatie van jouw assortiment tot stand.

Enkele oplossingen voor jouw staalboeken opgesomd

We verwerken allerlei soorten behang: digitaal behang, traditioneel behang en muurbekleding met de meest diverse soorten structuren. Van eenvoudig tot zeer complex, van basis tot zeer duur behang. Wij snijden dit op maat volgens jouw specificaties en verwerken dit in een schitterend staalboek. Daarbij springen ook onze zeer mooie en hoogwaardig afgewerkte kaften in het oog die we verfraaien met zeef- en foliedruk. Het eindresultaat mag gezien worden!

We zijn ook specialisten in het maken van staalkaarten: het nauwkeurig kleven van stalen in uiteenlopende formaten. Deze staalkaarten kunnen nadien gebundeld worden in bijvoorbeeld presentatiemappen of ringmappen en ingebonden of verwerkt worden in een staalboek…

Als machines het werk niet meer aankunnen, klaren de slimme en nauwkeurige handen van de Entiris medewerkers de klus.

Wij maken de inhoud van jouw staalboek nauwkeurig op de gewenste maat en positionering. We werken dan af door middel van vlaksnit of kartelsnit en kunnen folie- of zeefdrukken op verschillende materialen. Ook de kaften maken we in de gewenste, unieke en persoonlijke uitvoering. Indien wire-o binding wenselijk is en pre-press input van ons gevraagd wordt, geen probleem. Wij geven je advies rond het gebruik van grondstoffen met aandacht voor prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Net als jij hebben we een duidelijk doel voor ogen: de mooiste staalboek produceren om jouw producten in de spotlight te plaatsen.

We kunnen stalen van jouw product lijmen op kaarten, brochures of mappen door middel van lijmzeven en mallen. Als de stalen moeilijker te verlijmen zijn, schakelen we over op andere technieken zoals hotmelt of dubbelzijdige kleefband. Tenslotte kunnen we je kaarten bundelen in allerhande presentatievormen zoals ringmappen of staalboeken.

Denk je aan andere concepten om jouw product te presenteren? Wij denken met je mee en blijven zoeken totdat we een oplossing vinden die je bevalt. Bij ons kan je steeds terecht voor een volledige afwerking van A tot Z onder één dak. Dat is gemakkelijk.