Medical devices

Medical devices zijn medische hulpmiddelen om patiënten te diagnosticeren, te behandelen of te monitoren. Dikwijls worden deze hulpmiddelen met de hand geassembleerd in een streng gereguleerde cleanroomomgeving. Daar is Entiris gewoon sterk in.

Assembleren en verpakken van medical devices

Onze gespecialiseerde maatwerkers assembleren en verpakken medical devices zoals spiraaltjes, IVF producten en safetyholders voor injectienaalden. Dit gebeurt steeds onder begeleiding van onze specifiek voor dat doel opgeleide werkleiders.

De voordelen van Entiris op vlak van medical devices:

Drie woorden: kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. Dat kan ook niet anders.

Team van bekwame medewerkers die geselecteerd zijn op fijne motoriek om zeer nauwkeurig te kunnen werken in cleanroom omstandigheden.

We kunnen snel en flexibel inspelen op jouw vraag.

We voldoen uiteraard aan hoge kwaliteitseisen.

40 jaar in deze sector, dat is ervaring. We zetten deze graag in voor jouw projecten.

Zorgvuldige opvolging

Het is belangrijk om te benadrukken dat maatwerkers zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd moeten worden. Zo blijft de kwaliteit van de medical devices gewaarborgd en komt de veiligheid van patiënten niet in gevaar. Daarom leggen we bij Entiris de nadruk op kwaliteit door onze maatwerkers en hun begeleiders te voorzien van een uitgebreide opleiding en de nodige begeleiding.

Cleanrooms ISO
klasse 7

Het spreekt voor zich dat medical devices met de grootste zorg geassembleerd en verpakt moeten worden. Het gaat over producten die in contact komen met of ingebracht worden in het menselijk lichaam. Het spreekt voor zich dat deze perfect moeten zijn. Onze Clean-afdeling die aan deze hulpmiddelen werkt, voert zijn taken uit in verschillende cleanrooms met een totale oppervlakte van 1000 m².

Deze cleanrooms beschikken over de nodige technische installaties, die uiteraard aan de geldende normen voldoen (ISO klasse 7 in werking). De technische installaties hebben natuurlijk de juiste mensen nodig om ze aan te sturen. Daarom nemen we het opleiden en begeleiden van onze medewerkers heel serieus.

Waarom maatwerkbedrijf Entiris?

Medical devices assembleren vraagt om gecertificeerde cleanrooms die aan de strengste normen voldoen. Die hebben we. Verder vraagt dit ook nauwkeurige, kwaliteitsvolle handen. Die hebben we. Anders werk je geen 40 jaar in de sector van de medical devices.

Bovenop alle economische voordelen voor je bedrijf, geef je op deze manier heel wat mensen de kans om zich verder te integreren in onze maatschappij. Kortom, kiezen voor Entiris is zowel budgettair als sociaal gezien een duurzame keuze.