Blogs

1.800 medewerkers, 7 vestigingen. Op goed 50 jaar tijd is maatwerkbedrijf (vroeger “beschutte werkplaats”) Entiris uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers in Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Blogs

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij Entiris en kom te weten hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Ben je op zoek naar enclavewerking voor jouw productielijn? Met ons team aan je zijde ben je verzekerd van een optimale ondersteuning! …

In de wereld van vandaag wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker. Bedrijven zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om een positieve …

Iedereen kent de naam Duracell en de hoogkwalitatieve batterijen die ze al tientallen jaren vervaardigen. Duracell is een multinational die wereldwijd zijn producten aan de man brengt onder de vleugels van het wereldberoemde Duracell konijn, symbool voor de kwalitatieve superioriteit van hun producten.

We werken al langer samen met één van de grootste en snelst groeiende transportbedrijven van België, H. Essers. Maar in 2010 werd deze samenwerking enorm uitgebreid én door onze opstart in de gebouwen van Essers in Kampenhout.

We blijven mensen helpen hun passie in hun job te vinden