Interimmers inschakelen? Waarom geen maatwerkers?

In een tijd waarin personeelstekort een steeds grotere uitdaging vormt voor bedrijven, biedt Entiris innovatieve oplossingen om dit knelpunt om te zetten in groeimogelijkheden. Als je op zoek bent naar extra hulp in je bedrijf, heb je waarschijnlijk gehoord van twee veelvoorkomende termen: interimmers en maatwerkers. Hoewel deze termen soms door elkaar worden gebruikt, zijn er wel degelijk verschillen tussen deze twee soorten medewerkers. In deze blog leggen we uit wat die verschillen zijn.

Waarom kiezen voor maatwerkers?

Begin je de krapte op de arbeidsmarkt te voelen, en vind je onvoldoende personeel om bepaalde activiteiten uit te voeren? Of heb je een tijdelijke piek aan werk die je moet opvangen?

Waarschijnlijk denk je dan spontaan aan het inzetten van interimmers. Maar misschien is samenwerken met een maatwerkbedrijf als Entiris wel de oplossing voor jouw probleem.

Wat hebben wij jou te bieden aan helpende handen op jouw werkvloer:

  • Een ploeg van gemotiveerde werknemers, met oog voor kwaliteit, voor alle mogelijke handmatige activiteiten.
  • Aansturing hoef je zelf niet te doen: onze medewerkers komen altijd samen met een gekwalificeerde begeleider, die jouw contactpersoon ter plekke is, en die het werk coördineert voor onze ploeg.
  • Steeds een volledige ploeg: wij garanderen vervanging bij afwezigheden.
  • Een correcte prijs, zonder toeslagen en overheadkosten.
 

En heb je zelf onvoldoende plaats om onze maatwerkers op jouw werkvloer te laten werken? Geen probleem, dan kan je nog altijd terecht in één van onze afdelingen. Onze eigen werkvloer omvat immers 56.000 m², waarvan 9.300 m² geconditioneerd is.