Wat is een maatwerkbedrijf?

Een maatwerkbedrijf, vroeger bekend als beschutte werkplaats, is een organisatie die zich richt op het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Deze bedrijven creëren waardevolle werkervaringen en ontwikkelen talenten bij hun medewerkers, die anders moeilijk aan de slag zouden komen in een standaard werkomgeving.

Vraag je offerte aan

Waarom zijn Maatwerkbedrijven zo Belangrijk?

Maatwerkbedrijven spelen een cruciale rol in onze samenleving. Ze bieden niet alleen werk, maar ook een kans op persoonlijke groei, zelfredzaamheid en sociale integratie. Bij Entiris streven we ernaar om iedereen een kans te geven om zijn of haar potentieel volledig te benutten. Maar hoe doen we dat precies?

De Werking van een Maatwerkbedrijf

Lees alles over maatwerkbedrijven bij Entiris

De Impact van een Maatwerkbedrijf

De impact van een maatwerkbedrijf reikt verder dan alleen de werkplek. Het zorgt voor een inclusieve samenleving waarin iedereen meetelt. Hier zijn een paar manieren waarop Entiris het verschil maakt:

Economische Bijdrage

Onze medewerkers leveren kwalitatief hoogstaand werk dat bijdraagt aan de economie. Bedrijven die met ons samenwerken profiteren van betrouwbare en hoogwaardige productiediensten.

Sociale Integratie

Door werkervaring op te doen en deel te nemen aan de samenleving, vergroten onze medewerkers hun zelfvertrouwen en sociale netwerken. Dit leidt tot meer autonomie en een betere kwaliteit van leven.

Duurzaamheid

Bij Entiris geloven we in duurzaamheid. We zetten ons in voor milieuvriendelijke praktijken en streven naar een minimale ecologische voetafdruk in al onze processen.

Waarom kiezen voor maatwerkbedrijf Entiris?

Bij Entiris geloven we in de kracht van mensen. We zijn trots op ons team en de impact die we maken. Door te kiezen voor een maatwerkbedrijf zoals Entiris, kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we doen en hoe we werken? Wil je meer weten over hoe je ons kunt steunen of met ons kunt samenwerken? Bezoek onze website of neem contact met ons op. Samen kunnen we een inclusieve en duurzame toekomst bouwen!